Cofit070 is een bootcampclub in Den Haag, maar dit was waarschijnlijk al duidelijk vanwege de content op onze website. Wij zijn gestart tijdens de eerste coronalockdown in 2020. Toen de sportscholen en andere (gezondheids)instanties dicht gingen, zijn wij een ‘alternatieve manier’ voor het sporten gaan aanbieden. Een buitentraining in groepsverband, op allerlei mooie buitenlocaties in Den Haag, tijdens COVID.  Een leuke woordspeling en een optelsom van de bovenstaande factoren, maakte al snel dat de naam Cofit070 werd geboren.  

Ondertussen hebben wij een mooie community opgebouwd en hebben wij het doel om mensen te helpen hun grenzen te verleggen. Samen bereiken wij doelen van een betere gezondheid tot gewichtsverlies tot betere sportprestaties.

De Cofit070-magie zit in de trainingen die wij aanbieden en dat maakt ons anders dan anderen. Elke keer bieden wij weer een unieke training aan in de vorm van een HIIT (High Intensity Interval Training) workout. Doordat je tijdens de les nooit een- en dezelfde training doet, blijf je het lichaam uitdagen. Het lichaam past zich steeds aan, aan de wisselende omstandigheden. Door de combinatie in oefeningen van kracht en uithouding, maak je constant progressie, ofwel je wordt fitter en sterker. Daarnaast leert onze ervaring dat door de constante variatie iedereen meer plezier blijft houden in het trainen.

Af en toe krijgen wij de vraag: ‘’kan ik meedoen als beginner?’’ Het antwoord hierop is natuurlijk. Elke training kan worden aangepast naar een gewenst niveau. De oefeningen worden afgestemd op kracht en conditie. Leeftijd is geen excuus.

We werken in kleine groepen van maximaal twaalf personen. In kleine groepen krijg je de aandacht die je verdient, de begeleiding is persoonlijker, je traint veiliger en je haalt meer uit een training. Als je je conditie wilt verbeteren, wat gewicht wilt verliezen en in vorm wilt blijven, dan is Cofit070 er voor jou. We brengen je de ultieme, meest innovatieve en leuke manier van sporten!